Известие

Collapse
No announcement yet.

един може би тъп въпос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• един може би тъп въпос

Здравейте искам да питам нещо ама без много да се смеете ...Пада ли задната седелка на афлата??? Еми мерси предварително!!!
    http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Ако питаш за 155-та - НЕ, тя е типичен седан.
    Виждал съм в книжката, че на някои модели с подлакътник отзат в средата има възможност след като се свали подлакътника кората под него пада навътре в багажника и се отваря пространство широко около 15см и високо около 25, което става да си прибереш ските....
    Кара Fiat Croma 2.0Tie (turbo benzin)

Comment

ееее

баси тупо измислената работа аз даже и подлакътник отзад нямам?????баси италианците непрактични

Comment

Re: ееее

Първоначално публикувано от Buxalkata
        баси тупо измислената работа аз даже и подлакътник отзад нямам?????баси италианците непрактични
        Колега, това не е каруца
        Почти всички седани, да не кажа всички седани са със стационирани задни седалки
        Ако ти трябва да товариш нещо, не изпозвай Алфа-та за това
        sigpic

Comment

не е

Не ми трябва за товар,а смятам да си взимам туба ама си мисля,че няма да се чува особенно и мислих като си падне седалката ще е пушка ама.....не знам дано не се изолира прекалено много звука

Comment

155 е малко осакатена отъкъм къстъм музика има ненужно добра шумоизолация в багажника може би да не се чуват стоновете на пътниците в багажното та си трябва силна туба. whitepower се е справил добре той може да ти даде акъл
            '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
            '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от vini

Ако питаш за 155-та - НЕ, тя е типичен седан.
              Виждал съм в книжката, че на някои модели с подлакътник отзат в средата има възможност след като се свали подлакътника кората под него пада навътре в багажника и се отваря пространство широко около 15см и високо около 25, което става да си прибереш ските....
              Да при мен е така, но , ако някой може да ми ОБЯСНИ защо има ключалка на това пластмасово капаче под подлакътника ???
              Ако реша да я отварям със сила ключалката ли ще ме спре?
              Каква е функцията на това чудо. Хайде за бутона за отваряне на багажника как да е го приемам , ама това е ....
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Има Дедра седан ,на която и падат задните облегалки.

п.п. И на 155 падат ама е малко по-сложно.
                Ланчия Делта е номер едно

Comment

При мен не падат , оглеждал съм внимателно и не открих такава екстра . Беше ми се наложило да пренасям товар багажника и бях с полуотворен капак
                  Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

eeee

Първоначално публикувано от shefa

и каква е тайната?????все пак

Comment

Re: eeee

Първоначално публикувано от Buxalkata
                      Първоначално публикувано от shefa

и каква е тайната?????все пак
                      То не е тайна
                      Сваляш първо седалката и после облегалката, но доста яко са хванати и иска повече напън
                      Но не са направени като при хечбеците - 1 ръчка и всичко е сгънато
                      sigpic

Comment

Re: eeee

То не е тайна
                        Сваляш първо седалката и после облегалката, но доста яко са хванати и иска повече напън
                        Но не са направени като при хечбеците - 1 ръчка и всичко е сгънато

Първо трябва да се развият малко болчета в долната част на облегалката и после вдигаш нагоре яко.
                        Иначе на Дедрите си е с ръчки и е лесно. Даже си падат на две части.
                        Ланчия Делта е номер едно

Comment

А не мерси .По - добре с леко отворен багажник. Все пак това е самолет , а не кола. Явно и затова са здраво закрепени

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                            А не мерси .По - добре с леко отворен багажник. Все пак това е самолет , а не кола. Явно и затова са здраво закрепени
                            абе на 4 болта се държат общо
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                              Първоначално публикувано от kris11
                              абе на 4 болта се държат общо
                              Е 5 пъти като ги развия после сами ще се развиват.И така си е добре.
                              Плюс това леко поотвореният капак ми дава по-добро зацепване на задницата

Comment

Working...
                              X